keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Just something.

 Miiksi ulkona on noin kylmä, sinne kuolee viidessä minuutissa jo yhy. Saati sitte ku pitää kävellä sellanen 20 min että pääsee kouluun. Mutta onneks nyt pääsin, oon taas ollu pari päivää poissa ja just kun en sais enää kerätä noita poissaoloja. Oon monesti tässä miettiny, että pitäskö sitä hakee jollekki toiselle alalle, mut toisaalta tässä ois enää vajaa puoltoista vuotta tätä. En tiiä. Ku välillä ei jaksas tätä yhtää eikä mikää kiinnostas, enkä haluis mitää graafisen suunnittelun töitä. Oon miettiny et kuva-artesaani, kampaaja jaja tuo vaateompelu ois kivaa, mutta äh. Ois tosi kiva ku keksis jonku selvän tavotteen mitä haluis isona tehä. Jossain vaiheessa halusin tatuoijaks, mutta se on ehkä vähä jääny. Kuvittaja esim lastenkirjoillekkin ois hauskaa, mut saattasin vaa kyllästyy piirtelemää paljo samoja hahmoja. Sit voisin myös ite kirjottaa ja kuvittaa. Jos tähän tähtäisin ni sit tää ala ois hyvä käydä kunnolla loppuun, mutta ku riittäs paljo intoo tehä just jotai kankaiden tai papereiden ja maalien kanssa.

 Alotin eilen ehkä herkkulakon, mun piti jo aikaa sitte olla syömättä sipsejä ja suklaata ja vähentää karkkii, mut ei siitä tuu mitää ku sitä sit syö liikaa kuitenki, jote päätin että en syö sit yhtää. Paitsi jos nyt on jo semmone tilanne et on iihan pakko. Ja voisin sit tänää ehkä jopa jaksaa alottaa sen treenaamisenki. Ärsyttää vaan hiukan kun se mitä haluaisin kropalleni tapahtuvan, ei oikeestaan oo fyysisesti mahdollista.

 Täytin perjantaina 18 vuotta. Vähän on vanha olo jo, mut sit taas ei oikeestaa. Ehkä se alkaa sit tuntuu jossaki ku saan henkkarit ja pääsen ostaa esim tupakkaa. Sain lahjaks kännykän, josta kyllä maksoin 15e. Tai oikeestaan sain lahjaks laturin, kännykän ja akun, ne kun oli pakattu kaikki nätisti ja tiiviisti erikseen (: Sain myös maailman pahinta energiajuomaa, sain saman tölkin jo viime synttäreillä, mutta palautin sen sit Tuukalle kun se täytti vuosia. Ja palautan seuraavaksikin, ellei se kerkee mätänemään kokonaan, sen päiväys on menny jo ajat sitte.
Torstaina pitää lähtee porukoille, että saan käytyy pankissa hoitamassa pakolliset asiat, ja ehkäpä sen opintolainan ottamassa. Sit jos saisin vaikka tilattua ne hiukset lopultakin, en jaksa oottaa että nää kasvas ja en haluu näyttää pojalta jos en satu meikkaamaa.

 Ja ehkä tää melkoisen turha löpinä nyt riittäs ja koitan ruveta jotai järkevääkin tekemään täällä koulussa nyt ku oon. Tai sit piirrän vähä kun on pieni idea mitä voisi suhrailla.
Loppuun vielä kuva minusta ylpeänä prinsessasynttärisankarina (:



PS, saa ehdotella aiheita mistä bloggailisin, otan kaikki ideat avoimesti vastaan (:
Tulossa saattaisi olla jotain listaa minun lemppari julkimonaisista ja vaatteiden tuunailusta (kunhan saan aikaseksi hyökätä kassin kimppuun joka on täynnä vaatteita joille pitää tehdä jotakin) jos vain kiinnostaa (: Ja vaikkei kiinnostaskaan tulee varmaan silti haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti