sunnuntai 5. helmikuuta 2012

(It's so easy when you know)


Ompelua (:
 tässä suunnitelma

ja tässä ompelu suurinpiirtein vaihe vaiheelta

ja tässä lopputulos

Netistä löytyy ihan kauheesti kaikkia kauluspaidasta mekko ohjeita, mutta ihan tämmöstä en ainakaan ite löytänyt. 

Näistä kaikista (ainakin) on tulossa jotain uutta, en paljasta muuta, kun että tuosta ruutupaidasta on myös tulossa mekko (;
plus sitten sain äidiltä tuon lankakerän eikä oo mitään hajuu mitä siitä vois tehä, kun en oo varma tykkäänkö tuosta väristä vai en..

Vietin torstai koulupäivän katellen tältä sivulta kaikkia muiden tekemiä tuunauksia ja nappailin hyvät ideat talteen. 
Tällä viikolla löysin myös tämmösen sivun ja inspiroiduin piirtämään pitkästä aikaa. Käytinpä myös copic tussejani, en oo ihan kauheesti niillä väritelly mutta nyt kyllä ihastuin niihi ihan kauheesti. Kiva ois saada enemmänki niitä, mulla on vaan sellanen paketti missä on ihosävyjä, vaaleenpunasta ja ruskeeta. Ne vaan on niin kalliita yhyy. Nuokin kun oon saanu ilmaseks kun tulin joskus yläasteella 10 parhaan joukkoon jossain piirrustuskilpailussa, ja ne kaikki sai sitten 500e arvosen taidetarvike pakkauksen ((:  Ehkäpä jossain vaiheessa oisin niin rikas että saisin ostettua niitä lisää, nyt harmi vaan sattu semmone homma että on ihan pakko käydä hammaslääkärissä ja en haluu ees kuvitella miten kalliiks tulee hoitaa nää minun hampaat kuntoon yäk yhyy. Mutta niin tässäpä se piirustus

Käytin myös vihreetä pro markeria, mutta en tykkää niistä tusseista niin paljon, copicit on paljo pehmeempiä, levittyy paremmin ja on oikeestaan ku vesiväreillä maalais. 

Sitten etsinpä netistä kaikkia hyviä treeniliikkeitä ja piirsin nopeesti parhaat ylös, huomenna aamulla pääsee kunnolliseen testiin nuo(: Kaikki näytti tosi helpoilta, mut ku kokeili ni on aika rankkoja eli hyviä hihii. Te ette kyllä varmaan tajua noista kuvista liikkeen ideaa välttämättä, jos jotain enemmän kiinnostaa voin linkata youtube channelin josta noita otin.

olkaa hyvä ja hyvää yötä (:

2 kommenttia: