lauantai 26. toukokuuta 2012

Up in the clouds we’ll be higher than ever

sisältää materialistista kenkähöpötystä

Minulle on vihdoin kesäkenkiä tulossa! Mamma lupas maksaa kun omat rahat ei nyt riitä tommosii, mutta pakko on saada. Pitkään etin kaikista nettikaupoista, mistään ei meinannu löytyä just semmosia kun haluan sopivalla hinnalla. Sittenpä ellos yllätti kivasti, kun sieltä löyty kahet oikein halvalla(:
Olin siis ettiny jotai n 8cm korkeita mustia pumpseja ja sit jotain balleriinoja. En oo varmaa ikinä omistanu balleriinoja ni aattelin et nyt ois ehkä hyvä aika, kun en kuitenkaan aina jaksa korkkareissa kävellä. 8cm korkkareita ei löytyny mistään minun koolla, mutta menee nää 10 senttiset varmaa myöskin, malli näyttää hyvältä, toivottavasti on sit myös oikeesti. Elikkä tällaset on tulossa:
hintaa kaiken kaikkiaan tais tulla jotain 44 euroo joten ei paha<:

Voisinpa oikeestaa tähän samaan syssyyn kun kenkiin päästiin, niin esitellä ne kengät jotka on vielä ehjiä ja joita voisin käyttää kesällä. Eli siis ainoot avokkaat joita miulla enää on. Pitäs heittää muutamia kenkiä roskiin/tutkailla saisko niistä mitään suutarilla.

ensimmäiseksi nämä
Viime kesänä himoitsin näitä aina kun käven JKK:n ohi kun ne siellä näyteikkunassa niin kivasti oli. Sittenpä syksyllä oli Nemon siskon häät, ja sattumalta nää oli ainuut kengät jotka sopi miun asuun(: Nää on yllättävän hyvät jalassa, yleensä en tykkää jos on tuonki korkuinen korko (10cm) ja ei yhtään lisäpohjaa päkiän alla. Hintaa oli jotai 45-50e

sittenpä
Nämä on ostettu Seppälästä joskus hm pari vuotta sitten. Ne on ihan söpöt ja kivat, mutta tykkäisin jos näissäkin ois vähä pohjaa. Lisäks nää on hiukan isohkot, mutta menee näillä. Ei ihan kauean epämukavat, korko 9cm.

Sitten miulla on kengät, joille en tiiä että mitä tekisin. Ne on ihan ehjät (kai?), ne on vaan pienet miulle.
Nuo siivet on ite tehtyjä ku halusin joskus kokeilla kenkien koristelua. Ehkä raaskin joskus viedä ne kirpparille tai jotakin, harmittaa kun ovat huonon kokoiset, 38 ne pitäs olla mutta ovat miulle kyllä niin pienet että 37 on oikee koko. Dividedin, nääkin useempi vuos sitten tilattu H&M:ltä. Korko 6cm.


En nyt muista oonko aiemmi kengistä tässä blogissa kirjotellu, mutta joo tykkään niistä aika lailla ja jos oisin rikas miulla ois varmasti yks pienen asunnon kokoinen tila täynnä niitä. Nytkään en millään malttaisi odottaa sitä päivää kun nuo uutukaiset saapuuuu muta joo ehkä tää riittää (:



PS; oisko ihan hirveetä jos muokkaisin tän blogin ulkoasuu? Nyt kun oon pitäny tätä jonku aikaa, niin tiiän mitä tänne aina laittelen ja tollee niin voisin tehä tästä enemmän sen näköse. Tää on kyllä hieno nyttenkin, mutta siilti. En tiedä. Leikin ja kokeilin jo yhtä juttuu, joka kyllä kaipaa vielä jotakin.. saa nyt nähä tuleeko siitä mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti