perjantai 25. toukokuuta 2012

But it falls on deaf ears

Kirjotin edelliseen päivitykseen, että oon tuunailemassa vaatteita. Nämä on siis työn alla, aattelin äsken, että voisinpa innostuu jatkamaan, mutta ei sitä intoo sitte tullukkaan.
Tuo pilkullinen on alunperin joku moonta vuotta sitte kirpparilta tai palalaarista ostettu kangaspala josta sitten väkertelin jonkinlaisen hameen, leikelty pitsinen paita, josta oon tuota pitsiä jo muuhunki käyttäny, tuosta pitäs saaha jotain kivaa tai jotenki kivaks, kaikilla on perus toppeja tommosia. Pinkki paita on sit Nemon vanha, ja se istuu minulle näin:
se on ihan kiva, mutta pitää sillekki jotain keksii. En jaksa tykätä enää tollasista perus t-paita malleista jossa on kauluski tuommone pieni ja kiree, siitä tulee toppi tai sit vaa kaula-aukko levenee tai jotain, pitää kehitellä ilman että pilaan ton, koska se on kiva(:

Tuosta hameviritelmästä tein jo topin;
mutta totesin että ei se toimi. Kangas ei oo iha tarpeeks joustava tollaseen. Pitää keksii siihe vaikka joku kiva vetoketju juttu tai sit jotain kivaa venyvää kangasta johonki kohtaa ja tuo ois söpö jos sais jonkun helman hienon siihen eli mekon mut tää taitaa olla vaa haaveiluu eikä taidot riittäs hups.

(sori ku nuo kuvat on tollasia hölmöjä ite otettuja joista ees kunnolla saa selvää noista paidoista, muta en jaksanu alkaa itselaukasimella yrittää nyt)

Sitttten keskeneräisten  piirustusten vuoro! En tiiä tuleeko näistä koskaan mitään, mutta aattelin esitellä.



Juu se on mutanttikallo jolla on tuhat pientä hammasta. En oo ikinä enne piirrely kalloja. Tuo on koulussa kun tutkittii luurankoo ja tehtiin savesta kallot.
Ja miulla on varmaan joku piilevä Britney-syndrooma ku piirtelen aina kaljuja naisia. hmm. Oon kyllä jo kahesti uhannu ajaa pään kaljuks kun kesä tulee kun hiuksiin on menny ötököitä, mutta en minä sitä tekis, mut jotenki se sit siirtyy aina paperille.

Hömmöm enpä taija nyt mitään enempää heipo hei (:

PS;
Meijän Nakkeli, joka aina välillä nakuttelee tuota kantoo ja me katotaan parvekkeella(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti