keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Something sweet or something strong

Minulla on kuntotaulukko. Se on vaatekaapin ovessa. Kesäkunnon hankkiminen alkaa OIKEASTI nyt heti huomenna. En ees muista kui kauan oon jo päättäny sen ja ollu sitte tekemättä mitään, mutta nyt teen. Pakko se on, ja tuo taulukko on kiva koska eihä siihe kehtaa jättää tyhjiä kohtia, tai laittaa herkkuja ylös jos on syöny. Piti kehitellä edes jotain joka innostas minuu, vaikka kyllähä sitä melkee joka päivä peilin eessä kattoo että joo pitäs alkaa treenaamaan, mutta ei siltikään innostu. Nyt tässä hetki sitten join kaakaota ja söin pari keksiä, jos siinä ois sitten ollu miun herkut nyt vähään aikaan.


Tajusin myös tänään, että haluun eroon miun nykysistä lävistyksistä ja ottaa vaan yhen jonku kivan naamaan. Hetken meitinnän ja mallailun jälkee päädyin siihen että meduusa ois just hyvä. Sitten myös kieleen saisi niin sit riittäs. Nopeesti muokkailinki jotai kuvaa, että miltä näyttäisi tuo koru(:


Plus oon miettiny pääni puhki että pitäskö hakee nyt yhteyshaussa uudelle alalle vielä kun ois pari päivää aikaa.. ois oikeesti tosi kiva jos pääsiski sinne minne haluisin, mut sit kuitenki jännittää ku ois sitten pakko saaha kämppä nopeesti. Ja jos en pääse niin masentaa vaan enemmän jäähä tänne ku nyt. Huomenna pakko mennä kouluun, ei oo tullu vielä loman jälkeen mentyä sinne. Ryhmänohjaajan kanssa jutellaan tulevaisuudestani, ja enköhän mie hae nyt ja asiat ehkä järjesty jotenkin. Nyt en jaksa enää miettii, tuntuu myös että silmät räjähtää päästä ku oon ollu tässä koneella niin pitkää tosi väsyneenä. Joten kohti unia ->

PS.
tylsyyksissäni lakkailin kynsiä tänää hihi ja oon innostunu meikeistä ja kaikista siihe liittyvistä blogeista jaja ois kiva saaha itellee kaikkia hienoja paletteja ja kunnon sudit sun muuuuta mutta tästä ehkä joskus toiste lisää(:

PPS.
pari uutta virkattua hahmoa seuraavassa merkinnässä(;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti